Sportklassen in Herentals

Volgend schooljaar gaan onze kinderen van derde en vierde leerjaar ook op meerdaagse uitstap : sportklassen in Herentals.

Deze sportklassen zullen doorgaan van maandag 12 november 2018 tot en met woensdagmiddag 14 november 2018 in het BLOSO-sportcentrum van Herentals. De kinderen zullen samen met hun leerkrachten en met juf Ilse verschillende sportactiviteiten beleven en 2 nachten ter plaatse doorbrengen. De verdere details kunnen we u geven op de infoavond van de klassen op dinsdag 4 september 2018 om 19.00 uur.

Het sportklassenteam is al een tijdje bezig met het uitwerken van een heel leuk programma waar ze zeker heel veel plezier aan beleven.

Sommige kinderen zullen al wel eens op kamp geweest zijn met de jeugdbeweging en voor de anderen is het tijdens de grote vakantie misschien het moment om al eens te overnachten bij familie of een vriendje ter voorbereiding op dit avontuur!

We kijken er samen naar uit!
Een fijne vakantie!

C. Lambrechts