Sportdag 4de lj.

Op vrijdag 19 oktober 2018 hebben de leerlingen van het 4de leerjaar een sportdag.

Deze activiteit zal doorgaan in de schaatsbaan en het zwembad van Heist-op-den-Berg en wordt georganiseerd door de sportdienst van de gemeente.

De sportdag begint stipt om 9.15 uur en eindigt om 15.00 uur. De leerlingen zullen later terug zijn van de sportdag en pas rond 15.10 uur aankomen aan de school.

Wij vragen de leerlingen om tijdig op de school aanwezig te zijn, want wij vertrekken stipt om 8.45 uur met de bus naar de schaatsbaan.

De leerlingen hebben hun fluovestje en  turntruitje van de school reeds aan en brengen mee in 2 aparte zakjes:

• zakje met zwemgerief: zwembroek of badpak, handdoek
  • zakje met schaatsgerief: handschoenen, lange broek en trui met mouwen zijn VERPLICHT
  • boterhammen, drank en gezonde tussendoortjes (deze mogen bij in het zakje met schaatsgerief).

De leerlingen krijgen ’s middags een drankje.

Per leerling wordt € 5,00 gevraagd om deel te nemen.  (deelname + bus + drank)

Sportieve groetjes,

juf Karin en juf Liesje