Oudercontact rond studiekeuze

Beste ouders

Hallo meisjes en jongens

Volgend schooljaar zetten jullie, meisjes en jongens, de grote stap naar het secundair onderwijs. Spannend!

Tijdens de lessen ‘Op stap naar het secundair onderwijs’ werken we rond sensibilisering en zelfkennis, twee belangrijke aspecten tijdens het keuzeproces.

Daarnaast bezoeken we heel wat scholen in onze omgeving. Een eerste indruk is vaak ook mee bepalend bij het kiezen!

Het aanbod in de verschillende richtingen én in de scholen is zeer groot. Een goede keuze daaruit maken is niet altijd even makkelijk.

Hiermee willen wij jullie helpen door er samen eens over te praten. Wij nodigen jullie, ouders én kinderen, graag uit op

woensdag, 28 februari 2018.

Met vriendelijke groeten

juffen van het 6de leerjaar

—————————————————————————————————————————————————————————

Ondergetekende ______________________________________________________________

ouder van _________________________________________________________ uit 6 A / 6B

• wenst geen gesprek met de juf
  • wenst een gesprek met de juf:
    • 17.00 –  18.00
    • 18.00 –  19.00
    • 19.00 –  20.00

Handtekening

—————————————————————————————————————————————————————————

Jullie worden in de klas verwacht op 28 februari 2018 om ______________________ uur.

Reageren is niet mogelijk