MEGA Sportdag 6de leerjaar

Betreft: MEGA-sportdag voor de leerlingen van het 6de leerjaar.

Beste ouders, beste kinderen,

Op vrijdag 8 juni 2018 organiseert de gemeentelijke sportdienst in samenwerking met de megascholen een sportdag voor alle 6e leerjaren van Heist-op-den-Berg. Dit is een netbaltornooi. Locatie van de sportdag: De Sporthal, Lostraat 48 A, 2220 Heist-op-den-Berg. De verplaatsing naar deze sportdag wordt met de fiets gedaan onder politiebegeleiding.

Meebrengen:

• Veilige fiets die op slot kan + fluo hesje
  • Sportieve kledij aantrekken
  • Sportieve ZAALSCHOENEN (apart meebrengen) voor binnen in de sporthal
  • Zaalschoenen hebben als kenmerk dat ze een dunne, gladde en bleke zool hebben (weinig reliëf).
    Ook turnpantoffels zijn toegelaten.
  • Eten voor ’s middags
  • Voldoende water (in een afgesloten flesje/drinkbus) om tijdens het sporten te drinken
  • Wij vertrekken ’s morgens aan de school om 9.00 uur en zijn terug omstreeks 15.00 uur.

Per leerling wordt € 5,00 gevraagd om deel te nemen. Dit bedrag komt op de leerlingenrekening.

De leerlingen krijgen ’s middags 1 drankje aangeboden door de school.
Het zal zeker een toffe dag worden!

Sportieve groeten vanwege het schoolteam en de sportdienst van Heist-op-den-Berg.