MEGA-sportdag 5de leerjaar

Betreft: MEGA-sportdag voor de leerlingen van het 5de leerjaar.

Beste ouders, beste kinderen,

Op dinsdag 29 mei 2018 organiseert de gemeentelijke sportdienst in samenwerking met de megascholen een sportdag voor alle 5e leerjaren van Heist-op-den-Berg. Locatie van de sportdag: De Sporthal, Lostraat 48 A, 2220 Heist-op-den-Berg. De verplaatsing naar deze sportdag wordt met de fiets gedaan onder politiebegeleiding.

Wij vertrekken ’s morgens aan de school om 8.30 uur en zijn terug omstreeks 15.45 uur.

Gelieve om 8.20 uur aanwezig te zijn op school.

Meebrengen:

• Veilige fiets die op slot kan en in orde is + fluo hesje
  • Sportieve kledij aantrekken
  • Sportieve ZAALSCHOENEN (apart meebrengen) voor binnen in de sporthal. Zaalschoenen hebben als kenmerk dat ze een dunne, gladde en bleke zool hebben (weinig reliëf). Ook turnpantoffels zijn toegelaten.
  • Eten voor ’s middags.

Per leerling wordt € 5,00 gevraagd om deel te nemen.  Dit bedrag komt op de leerlingenrekening.

De leerlingen krijgen ’s middags 1 drankje aangeboden door de school.

Het zal zeker een toffe dag worden!

Sportieve groeten vanwege het schoolteam en de sportdienst van Heist-op-den-Berg.