MEGA Info-avond: ‘Inspringtheater Emma’

Begeleid door het VCOK Vormingscentrum Opvoeding en Kinderopvang

en uitgevoerd door Compagnie Amai

Elk jaar organiseren de MEGAscholen samen met de jeugddienst een info-avond voor ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden. Dit jaar hebben we gekozen voor een theaterstuk rond het opvoeden van kinderen.

Het theaterstuk gaat over dagelijks opvoeden in een gezin met jonge kinderen. De acteurs van Compagnie Amai proberen door middel van concrete situaties een beeld te schetsen van wat opvoeden nu eigenlijk allemaal inhoudt en hoe we allemaal verschillend reageren in een opvoedingssituatie. Er is niet altijd een juist of een fout als het gaat om opgroeiende kinderen. Leer en leef mee met de acteurs en een inspirerende avond is gegarandeerd. Spelen, nadenken, uitproberen, praten en lachen is het motto. Een diversiteit aan opvattingen wordt gewaardeerd en de werkvorm is participatief en interactief. Het doel van deze voorstelling is ouders, leerkrachten, jeugdwerkers,… op een zeer laagdrempelige, innoverende en speelse manier samen laten reflecteren over het dagelijks omgaan met opgroeiende kinderen en over opvoeding.

Wanneer?

Deze avond gaat door op woensdag 28 februari 2018 om 20 uur in de Blauwe Zaal van Cultuurcentrum Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg en staat open voor iedereen (ouders, leerkrachten en alle andere geïnteresseerden). De voorstelling duurt ongeveer 70 minuten en laat niemand onberoerd. Vanaf 19.30 uur ben je welkom voor een warm onthaal, de voorstelling zelf begint om 20 uur stipt.

Tickets?

Deze avond wordt gratis aangeboden door de MEGAscholen, maar op voorhand je plaatsje reserveren is wel verplicht. Reserveren kan enkel via www.zwaneberg.be en niet via mail of telefoon; je vindt de voorstelling door op ‘tickets’ te klikken en ‘Inspringtheater Emma’ in te geven. Uiteraard kan je inschrijven voor verschillende personen samen, er staat geen maximum op het aantal reservaties. Na inschrijving krijg je je ticket op je mailadres toegestuurd via Antigone Tickets, je houdt dus ook best je ‘ongewenste mail’ in de gaten. Dit ticket moet je afprinten en meebrengen naar de voorstelling op 28 februari 2018. Als je graag naast je collega’s, vrienden, … wilt zitten tijdens de voorstelling reserveer je best samen, de tickets bevatten een toewijzing van de zitplaats per persoon.

Vriendelijke groeten en hopelijk tot dan!

De directies van de MEGAscholen                                  Anneke Dejonckere – Jeugddienst