Alles op wieltjes

Als beloning voor “Sam de Verkeersslang”, een verkeersproject in onze school, mogen de kinderen zich op donderdag 21 juni ’18 in de namiddag tussen 13.00 uur en 15.30 uur uitleven.

De leerlingen mogen zich vrij bewegen op allerlei wieltjes in de straat.  Daarom brengen de leerlingen hun step, rolschaatsen, skateboard, fiets, go-cart of dergelijke mee naar de school.

• Voor 1ste, 2de en 3de is dit in de Pastoriestraat, die dan afgesloten wordt voor alle verkeer.
  • Voor het 4de, 5de en 6de leerjaar gaan we dit jaar op verplaatsing naar Bernum.  Ook daar zal het parcours verkeersvrij zijn. De leerlingen komen met de fiets, een go-cart of een step naar school zodat wij samen naar Bernum kunnen rijden. Indien er leerlingen zijn die graag een skateboard of rolschaatsen of … meenemen kunnen dan best met de fiets komen en dit op hun fiets binden of in een fietszak steken.

ZORG DAT ALLES TIPTOP IN ORDE IS !!!!

Met vriendelijke groet,

Het schoolteam