Facultatieve verlofdag

Op maandag 1 oktober 2018 is het geen school wegens een facultatieve verlofdag.

Noteer alvast deze vrije dag in uw agenda.

Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse kinderopvang die dag, dient u zelf tijdig (minstens 7 dagen op voorhand) contact op te nemen met deze dienst op nr. 015/ 25 76 98.

Met vriendelijke groeten,

Het schoolteam

Pedagogische studiedag

Op woensdag 19 september 2018 hebben de leerlingen vrijaf wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Noteer alvast deze vrije dag in uw agenda.

Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse kinderopvang op deze dag, dient u zelf tijdig contact op te nemen met deze dienst op nr. 015/ 25 76 98.

Met vriendelijke groeten,

Het schoolteam

Beeldatelier

infoavond 6de leerjaar

De leerkrachten van het zesde leerjaar, juf Greet en juf Shana, nodigen u graag uit op hun infoavond in de klas.
Deze zal doorgaan op DONDERDAG 13 SEPTEMBER 2018 om 19.30 u.
Tijdens deze avond wordt ook het M.E.G.A.-project (zeg neen tegen drugs en geweld) voorgesteld door de politie.

Tot donderdag,
juf Greet en juf Shana

infoavond 5de leerjaar

De leerkrachten van het vijfde leerjaar, juf Anita, juf Sofie en juf Hannelore, nodigen u graag uit op hun infoavond in de klas.

Deze zal doorgaan op DINSDAG 11 SEPTEMBER 2018 om 19.00 uur.

juf Anita, juf Sofie en juf Hannelore

infoavond 4de leerjaar

De leerkrachten van het vierde leerjaar, juf Karin en Liesje, nodigen u graag uit op hun infoavond in de klas op DINSDAG 4 SEPTEMBER 2018 om 19.00 uur.

We starten in de refter met meer info over de sportklassen.

juf Karin en juf Liesje

infoavond 3de leerjaar

De leerkrachten van het derde leerjaar, juf Sabine en meester Freddy, nodigen u graag uit op hun infoavond in de klas op DINSDAG 4 SEPTEMBER 2019 om 19.00 u.

We starten in de refter met meer info over de sportklassen.

juf Sabine en meester Freddy