Ter herinnering: schoolvrije dagen

Op volgende dagen is het geen school:

• Maandag, 22 mei 2017: Facultatieve verlofdag (*)
  • Donderdag, 25 mei 2017: Hemelvaartsdag
  • Vrijdag, 26 mei 2017: Brugdag
  • Maandag, 5 juni 2017: Pinkstermaandag

(*) Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse opvang op de facultatieve verlofdag, dient u zelf tijdig contact op te nemen met deze dienst op het nr. 015/ 25 76 98.

Schoolfeest

Alle leerlingen komen op zaterdag 13 mei 2017 om 13.45 uur naar school in turnkledij.

Autoluwe actie

Alle Heistse scholen plannen hun autoluwe acties in de maand mei.

Elke school werkt eigen activiteiten uit.

In onze school zal de actie als volgt verlopen:

• De actie gaat door vanaf maandag 8 mei t.e.m. vrijdag 12 mei 2017.
  • Elk kind dat milieuvriendelijk naar school komt (te voet of met de fiets) krijgt een punt (bolletje). Voor alle leerlingen is hun fluovestje verplicht.

Fietshelm op = extra punt!

• Al deze bolletjes worden dagelijks verzameld op een affiche in de klas van ‘Sam de Verkeersslang’.
  • Als we op het einde van de actie 850 bolletjes hebben verzameld, krijgt elk kind een ijsje met 1 bol, 1000 bolletjes geeft recht op een ijsje met 2 bollen.

We hopen op uw medewerking om uw kinderen te helpen bij het verzamelen van de bolletjes.  Zo zullen we zeker de 1000 bereiken!

Met milieuvriendelijke groeten,

Ter herinnering!

Hier nog even de schoolvrije dagen van het 3de trimester:

• Maandag, 1 mei 2017: Dag van de Arbeid
  • Maandag, 22 mei 2017: Facultatieve verlofdag (*)
  • Donderdag, 25 mei 2017: Hemelvaartsdag
  • Vrijdag, 26 mei 2017: Brugdag
  • Maandag, 5 juni 2017: Pinkstermaandag

Op zaterdag 13 mei 2017 heten wij u welkom op ons schoolfeest.  Gelieve deze dag ook te noteren in uw agenda.

Einde wegenwerken Paradijzen

De Paradijzen is weer open voor het verkeer.  De situatie is terug zoals vóór de aanvang van de wegenwerken.

Het schoolteam

Pedagogische studiedag – vrijaf voor de leerlingen

Op woensdag 29 maart 2017 hebben de leerlingen vrijaf wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse kinderopvang op deze dag, dient u zelf tijdig contact op te nemen met deze dienst op nr. 015/ 25 76 98.

Het schoolteam

Pedagogische studiedagen – vrijaf voor de leerlingen

Op woensdag 1 februari 2017 en woensdag 29 maart 2017 hebben de leerlingen vrijaf wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse kinderopvang op deze dagen, dient u zelf tijdig contact op te nemen met deze dienst op nr. 015/ 25 76 98.

Wapenstilstand – 11-novemberviering

Na de herfstvakantie herdenken wij op vrijdag 11 november, Wapenstilstand, het einde van de Eerste Wereldoorlog.  Aangezien dit toch nog steeds een zeer waardevolle herdenking is, nodigen wij de kinderen van 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar uit om deel te nemen aan deze viering.

Deze plechtigheid vindt plaats in de kerk van Wiekevorst om 11.00 uur.

Wij verwachten de deelnemende leerlingen om 10.45 uur buiten aan de kerk om daar een erehaag te vormen samen met de leerkrachten.

Ook vanuit de gemeente Heist-op-den-Berg kregen wij de vraag om zoveel mogelijk deel te nemen aan deze viering.

Wij danken alvast alle aanwezigen bij de jaarlijkse 11-novemberviering.

Ter herinnering!

• Op woensdag 12 oktober ’16 komt de schoolfotograaf.

• Op woensdag 19 oktober ‘16 hebben de leerlingen vrijaf wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse kinderopvang op deze dag, dient u zelf tijdig contact op te nemen met deze dienst op nr.  015/ 25 76 98.

Scholenveldloop

Buitenschoolse Kinderopvang (BKO)

Lollie Herfst

Download hier

Schoolfeest 2017

Ons schoolfeest is weeral achter de rug! Het was weer fantastisch!

BIB-bus 3de lj.

Morgen komt de BIB-bus langs, vergeet je boeken niet mee te brengen naar school.

juf Liesbeth en juf Sandra

Mega-spelenpaleis 2de leerjaar

Op dinsdagvoormiddag 16/05/17 gaan onze leerlingen van het 2de leerjaar zich sportief uitleven tijdens het “Mega-spelenpaleis”, een schoolsportproject van het SVS.

Dit gaat door in Vrijetijdscentrum De Mixx te Herselt.

Van de leerlingen verwachten we dat ze die dag sportkledij aanhebben. Dit is broek, turntruitje, sportschoenen met lichte zool of turnpantoffels.

Voorzie in een kleine rugzak een drank en/of droge koek.

We vertrekken om 8.45 uur en zijn ’s middags terug.

De prijs per leerling voor dit project bedraagt € 3,00.  Dit bedrag komt op de leerlingenrekening van juni.

Sportieve groetjes,

juf Marie, juf Marita en juf Kim

Middagsport 4de leerjaar

Op maandag 15 mei 2017 hebben alle leerlingen van het 4de middagsport op school.

De leerlingen van het 4de leerjaar blijven tijdens de middag op school en brengen boterhammen mee.

De kinderen dragen die dag best sportieve kledij.

Alvast bedankt.

Sportieve groetjes,

juf Ilse

Leeruitstap naar onze hoofdstad, Brussel!