Ter herinnering: schoolvrije dagen

Op volgende dagen is het geen school:

• Maandag, 22 mei 2017: Facultatieve verlofdag (*)
  • Donderdag, 25 mei 2017: Hemelvaartsdag
  • Vrijdag, 26 mei 2017: Brugdag
  • Maandag, 5 juni 2017: Pinkstermaandag

(*) Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse opvang op de facultatieve verlofdag, dient u zelf tijdig contact op te nemen met deze dienst op het nr. 015/ 25 76 98.

Schoolfeest

Alle leerlingen komen op zaterdag 13 mei 2017 om 13.45 uur naar school in turnkledij.

Autoluwe actie

Alle Heistse scholen plannen hun autoluwe acties in de maand mei.

Elke school werkt eigen activiteiten uit.

In onze school zal de actie als volgt verlopen:

• De actie gaat door vanaf maandag 8 mei t.e.m. vrijdag 12 mei 2017.
  • Elk kind dat milieuvriendelijk naar school komt (te voet of met de fiets) krijgt een punt (bolletje). Voor alle leerlingen is hun fluovestje verplicht.

Fietshelm op = extra punt!

• Al deze bolletjes worden dagelijks verzameld op een affiche in de klas van ‘Sam de Verkeersslang’.
  • Als we op het einde van de actie 850 bolletjes hebben verzameld, krijgt elk kind een ijsje met 1 bol, 1000 bolletjes geeft recht op een ijsje met 2 bollen.

We hopen op uw medewerking om uw kinderen te helpen bij het verzamelen van de bolletjes.  Zo zullen we zeker de 1000 bereiken!

Met milieuvriendelijke groeten,

Ter herinnering!

Hier nog even de schoolvrije dagen van het 3de trimester:

• Maandag, 1 mei 2017: Dag van de Arbeid
  • Maandag, 22 mei 2017: Facultatieve verlofdag (*)
  • Donderdag, 25 mei 2017: Hemelvaartsdag
  • Vrijdag, 26 mei 2017: Brugdag
  • Maandag, 5 juni 2017: Pinkstermaandag

Op zaterdag 13 mei 2017 heten wij u welkom op ons schoolfeest.  Gelieve deze dag ook te noteren in uw agenda.

Einde wegenwerken Paradijzen

De Paradijzen is weer open voor het verkeer.  De situatie is terug zoals vóór de aanvang van de wegenwerken.

Het schoolteam

Pedagogische studiedag – vrijaf voor de leerlingen

Op woensdag 29 maart 2017 hebben de leerlingen vrijaf wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse kinderopvang op deze dag, dient u zelf tijdig contact op te nemen met deze dienst op nr. 015/ 25 76 98.

Het schoolteam

Pedagogische studiedagen – vrijaf voor de leerlingen

Op woensdag 1 februari 2017 en woensdag 29 maart 2017 hebben de leerlingen vrijaf wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse kinderopvang op deze dagen, dient u zelf tijdig contact op te nemen met deze dienst op nr. 015/ 25 76 98.

Lollie kerstvakantie

Klik op ‘lees verder’ om het hele bericht te bekijken en de Lollie te downloaden.

Download “Lollie 2016 Kerst.pdf” Lollie2016_05_Kerst_extern_hyper_def.pdf – 112 keer gedownload – 2 MB

Wapenstilstand – 11-novemberviering

Na de herfstvakantie herdenken wij op vrijdag 11 november, Wapenstilstand, het einde van de Eerste Wereldoorlog.  Aangezien dit toch nog steeds een zeer waardevolle herdenking is, nodigen wij de kinderen van 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar uit om deel te nemen aan deze viering.

Deze plechtigheid vindt plaats in de kerk van Wiekevorst om 11.00 uur.

Wij verwachten de deelnemende leerlingen om 10.45 uur buiten aan de kerk om daar een erehaag te vormen samen met de leerkrachten.

Ook vanuit de gemeente Heist-op-den-Berg kregen wij de vraag om zoveel mogelijk deel te nemen aan deze viering.

Wij danken alvast alle aanwezigen bij de jaarlijkse 11-novemberviering.

Ter herinnering!

• Op woensdag 12 oktober ’16 komt de schoolfotograaf.

• Op woensdag 19 oktober ‘16 hebben de leerlingen vrijaf wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Indien u gebruik wenst te maken van de buitenschoolse kinderopvang op deze dag, dient u zelf tijdig contact op te nemen met deze dienst op nr.  015/ 25 76 98.

Scholenveldloop

Buitenschoolse Kinderopvang (BKO)

Lollie Herfst

Download hier

picknik meter-peter (1ste en 6de lj.)

Om het meter-peterschap af te sluiten, picknicken de leerlingen van het eerste leerjaar samen met hun peter/meter op maandag 26 juni gezellig op het grasveld van de school.

Wij brengen dus voor maandagmiddag allemaal boterhammen mee.

juf Griet, juf Sabine, juf Greet en juf Hannelore